AproPA'T 17

El Museu de les Terres de l’Ebre va acollir el passat  dissabte 11 de novembre, la segona edició de les jornades de formació aproPA’T, un espai de trobada entre el professorat i els professionals dels museus per promoure la generació de sinèrgies i experiències innovadores entre els diferents agents culturals i educatius del territori.

Aquestes jornades pretenen ser un punt de trobada entre els professionals de l’educació i els professionals dels museus per a explorar vies de col·laboració estable entre els dos col·lectius, en aquest cas, a partir dels projectes educatius de llarg recorregut o a través de la creació d’activitats didàctiques entre les dues parts.
En aquesta edició, la Jornada es va encetar amb la presència de Fernando Hernández, catedràtic de la Universitat Autònoma de Barcelona i un dels referents en els processos de transformació de l’educació a través de projectes d’indagació. La segona ponència va anar a càrrec de la doctora Neus Sallés, professora de Didàctica de les Ciències Socials a la Universitat de Barcelona que ha centrat la seva recerca en com el patrimoni cultural i científic pot ser un bon recurs per als alumnes.
Durant les jornades es van presentar també experiències d’èxit que s’estan duent a terme al territori com el projecte “El vol de l’esparver” del Camp d’Aprenentatge del Delta de l’Ebre i “Apadrinem el nostre patrimoni” del Centre de Recursos Pedagògics de la Terra Alta amb l’Escola Puig Cavaller de Gandesa. També hi va haver un espai d’intercanvi d’interessos i necessitats entre els participants.
(font: ebreexprés.com)
Tot plegat una jornada intensa i molt interessant!

                                           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada