Projecte interdisciplinar realitzat per l'Escola La Creu

Al Camp d'Aprenentatge recomanem realitzar un "treball previ" abans de fer la pròpia estada al camp.
Aquest és complementari del treball realitzat in situ i del treball posterior. L'Escola de La Creu de Torrefarrera ens ha fet arribar aquest projecte interdisciplinar realitzat com a treball previ abans dels tres dies que passaran aquí al Camp: 


Aprofitant l’estada de tres dies al CdA del Delta de l’Ebre, els tutors de CS vam creure convenient portar a terme “EL PROJECTE INTERDISCIPLINARI” al voltant d’aquest tema. És per això que vam proposar als alumnes desenvolupar un treball que consistia, bàsicament, en calcular el preu de l’estada (matemàtiques), el·laborar el programa de l’estada (llengua) i plasmar l’itinerari en un Google Maps (TIC i medi). Aquest treball s’havia de fer en equip utilitzant un programa de tractament de textos, Word o similar, (TIC); a partir d’una mena de web quest que els servia de guió. Per calcular el preu de l’estada els alumnes van haver de demanar pressupost a l’empresa d’autocars Gamón per internet i buscar a la xarxa els preus de l’allotjament i de les activitats a realitzar, a partir d’aquí s’havien de fer els càlculs. Per elaborar el programa es van haver d’assabentar de les activitats que realitzarien i de tots els detalls necessaris (què cal portar, consells pràctics,….) que s’inclouen en un programa. Finalment es va treballar l’itinerari amb el Google Maps i es va aprofitar per incloure-hi diferent informació geogràfica (capitals de comarca per on es passarà, unitats de relleu, rius i alguna curiositat).
Val a dir que dels treballs dels alumnes se’n va extreure el programa (un per cada classe) per tal de fer-lo arribar als pares i mares. Els llibres digitals que us mostrem corresponen als guanyadors de cada classe.
El resultat de tot plegat ho podeu veure tot seguit en format de LLIBRE DIGITAL. Esperem que us agradin.
Felicitats a tots els  nois i noies de 6è per la feina feta!
Enllaços: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada