Estrena de la nova activitat al Camp d'Aprenentatge del Delta de l'Ebre



   Aquest passat 30 i 31 de Gener, es va dur a terme l'estrena d'una nova activitat al Camp d'Aprenentatge del Delta de l'Ebre anomenada "La Ràpita, Projecte il·lustrat".

   Aquesta activitat va dirigida per a alumnes de cicle superior de primària i primer cicle d'ESO, tot i que és adaptable a un nivell més alt o més baix. L'activitat consisteix en un recorregut històric pels diferents edificis i construccions més emblemàtiques del poble de Sant Carles de la Ràpita, les quals ens donen la informació necessària per fer una línia del temps des del segle I (època romana) fins al segle XX (la Ràpita marinera), passant per totes les etapes importants que es van viure al poble de la Ràpita o a la zona del Delta de l'Ebre i la Badia dels Alfacs.

   L'activitat comença a la Torreta, on fem la presentació i expliquem en que consistirà el treball que han de realitzar els alumnes de forma autònoma mitjançant unes tauletes electròniques on tenen tot el material necessari (mapa del poble, galeria de textos informatius, càmera de fotos i gravadora d'àudio).

  Finalment ens trobem al Canal de Navegació per fer una posada en comú del recorregut i apropar-nos a la memòria històrica del poble.






                                     
                             


                             


         



                                     



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada