Jornada: Experiències internacionals en la formació de docents: professionalització i treball en xarxa

El passat dimecres dia 16 de maig, vam tenir el goig de rebre la visita al nostre Camp d'aprenentatge de la  Sra. Karen Embry Jenlink. (Stephen F. Austin State University, USA). Presidenta de la ATE. Association of Teacher Educators, de visita per les nostres terres, en el marc de les Jornades d' Experiències internacionals en la formació de docents: professionalització i treball en xarxa.
Amb el següents objectius:


  1. Conèixer estratègies de professionalització docent en els diferents països del món.
  2. Analitzar que aporten les xarxes/associacions en termes de recerca i d’innovació educativa
  3. Conèixer com s’aborda la revalorització de la funció docent des de la perspectiva de diferents associacions internacionals de professorat.
  4. Analitzar com es valora l’impacte de la innovació des de la perspectiva de la universitat i del sistema educatiu públic.

La Sra Karen, acompanyada del Sr. Josep Holgado, responsable d’Ensenyament dels graus d’Educació Infantil i Primària del Campus de les Terres de l’Ebre, de la URV, van compartir amb nosaltres un dia d'estada amb alumnes de primària de la ZER Montgrí, de l'Empordà; amb qui vam portar a terme una activitat de descoberta de la badia dels Afacs.

Tant la Sra. Karen com el Sr. Holgado, es van emportar una grata experiència de docència en contacte directe amb la natura, que van qualificar d'excel·lent.

Per part nostra estem molt contents i satisfets per aquesta valoració, que ens encoratja a seguir treballant en aquesta línia  d'educació ambiental vivencial i fer arribar a tots els alumnes que ens visiten, els coneixements, respecte i estima que es mereix el nostre delta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada