Motxilla viatgera del PN del delta de l'Ebre


El Parc Natural del Delta de l’Ebre, amb la col·laboració de l’Associació Ornitològica de les Terres de l’Ebre “Picampall” i l’Obra Social “la Caixa”, distribueix una cinquantena de “motxilles viatgeres” amb material informatiu i divulgatiu sobre la fauna i flora del parc entre centres educatius i biblioteques de l’àmbit del delta de l’Ebre. Concretament, a 15 instituts, 20 escoles i 15 biblioteques dels set municipis de la demarcació, així com d’altres municipis de la seva àrea d’influència.

L’Ecomuseu de Deltebre va acollirà el passat dimarts 20 de febrer el lliurament d’aquests lots als representants dels centres escollits.

L’objectiu de la iniciativa és dotar als centres educatius i biblioteques públiques de noves eines per millorar la informació i el coneixement del delta de l’Ebre i el Parc Natural.

El Camp d'aprenentatge del delta també compta des d'ara amb aquest recurs i el posa a disposició de centres i entitats per al seu aprofitament.



La Motxilla viatgera del Parc  inclou:

·         3 volums de la col·lecció tècnica del Parc (Flora vascular del Delta de l’EbreAtles dels amfibis i rèptils terrestres del delta de l’Ebre i, Atles dels peixos del delta de l’Ebre)
·         Llibre El Delta del Ebro
·         Llibre Flora i fauna del Delta de l’Ebre
·         Conte Aquelles vacances al delta de l’Ebre
·         Llista Patró dels ocells del Delta (Checklist)
·         Fulletó Els peixos del Parc
·         Mapa 1:30.000 del Delta
·         Mapa turístic en format A3 del Delta

·         Opuscle informatiu del Parc

                  
Acte de lliurament del material el passat 20 de febrer a l'Ecomuseu del Parc





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada