Els encanteris de la serra del Montsià


El proper divendres 7 d'abril, a partir de les 19'30h. podrem gaudir d'una nova xerrada al Camp d'aprenentatge del Delta, dins del cicle de conferències "Conèixer la Ràpita"
Aquest cop de la ma de Joan B. Beltran i Reverter. Investigador i estudiós d’història local. Autor de llibres d’història sobre el territori: Alcanar. Imatges i records (1995), Alcanar, segle XX. Cent anys d’imatges (1999), Josep Matamoros Sancho. Canonge, periodista, escriptor i poeta (Alcanar, 1866-1937) (2001), L’atac carlista a Alcanar (18 d’octubre de 1835) (2005). Coautor del primer mapa de la serra de Montsià. Els encanteris de la serra del Montsià(2009). O més recentment, el 2016, coautor d' El paper moneda a comarca del Montsià durant la guerra civil
Ha participat i col·laborat en nombroses publicacions col·lectives i congressos. Activista cultural, ha participat en la fundació d’entitats culturals i socials d’Alcanar.
President de la Sociedad Española de Filatelia Polar.
I és també, un gran estudiós i un enamorat de la Serra del Montsià. Rellegir les pàgines dels Encanteris és sempre un plaer, per als que com ell estimem la serra.

Ens convida a fer una passejada per les vivències i anècdotes dels nostres avantpassats per la serra del Montsià, que ens permetrà descobrir racons i detalls de la seva geografia i història. Mata-redona, Mas de Comú, Racó del Bassiol, Mas de Mulet, Rosalea, Barranc del Llop...

Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada