Estada Escola La Creu

La Creu de Torrefarrera, una altra de les escoles que ens visiten periòdicament, van fer estada amb nosaltres la setmana del 18 al 22 de novembre. Els tres primer dies vam tenir a l'alumnat cicle mitjà, els tres darrers els de cicle superior. Tot i que el primer dia va ser plujós i fred i la resta de la setmana bastant ventosa, van gaudir d'uns dies intensos, fent activitats i aprenent de l'entorn del Delta.
Petit recull fotogràfic:



"Després de la nostra estada, tant satisfactòria, al CdA hem publicat a la nostra web i bloc diferents articles, reportatges, etc.. Us faig arribar els enllaços per a que ho visualitzeu i per a que ho pugueu enllaçar al vostre bloc, si voleu, clar.
Com podreu comprovar els alumnes estan súper satisfets, també. La veritat és que han après molt i estan súper engrescats... podríem estar treballant coses del delta tot el curs!
A la web:

A l'Escola treballen a fons l'Estada dins d'un Projecte interdisciplinari  al llarg del curs i fruit d'aquest treball podem veure part de la seua producció al seu bloc:

Una petita mostra:

Escola La Creu de Torrefarrera

Felicitats per la feina, una abraçada a tots i totes i esperem retrobar-nos aviat !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada