Sortida a l'Assut. Escola Ferreries

"Elalumnes de cinquè els dies 12 i 13 de març vam anar a l'Assut de Xerta - Tivenys per aprendre coses  del nostre riu, de l'Assut, de l'horta, del bosc de ribera....El primer dia va anar 5è A  acompanyat de la mestra Rosa, de Magda, una mestra en pràctiques i del  seu tutor Alons. El segon dia va anar 5è B amb la tutora Carme i Magda. Les dos sortides van estar guiades per l'Albert que és monitor del Camp d'aprenentatge de la Ràpita. 
Durant la setmana anterior a la sortida vam fer una sèrie d'activitats al voltant d'aquesta que es van concretar en una cerca d'informació sobre els arbres del bosc de Ribera: tipus de capçada, fulla, flor, fruit, escorça..., informació sobre l'Assut : la seva funció, els canals, la resclosa, el molí... Durant la sortida vam seguir un quadern d'activitats sobre l'horta del riu i l'Assut, i vam completar el dossier del bosc de ribera amb la recollida de mostres i fotografies que posteriorment ens han servit per  fer una exposició amb els murals de cada  arbre."
Aquí teniu l'enllaç a la noticia i les imatges de la sortida, publicada al bloc dels dos grups de cinquè de l'escola de Ferreries:

http://superiorferreries.blogspot.com.es/p/primer-cicle-superior.html


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada